Alleenstaanden vakanties Montenegro

Voor de natuurliefhebbers hebben we de mooiste reizen naar Montenegro verzameld. Dit prachtige land in de Balkan heeft een beeldschone kustlijn met witte zandstranden, maar je vindt er ook veel nationale parken met meertjes, bergen en veel soorten vogels en planten. 

In de zomer loopt de temperatuur op tot zo'n 30 graden. Een ideale temperatuur om tijdens je singlereis lekker op het strand te liggen of mooie wandelingen door de natuur te maken. In de winter is het in de hooggelegen gebieden erg koel waardoor er ook genoeg wintersportmogelijkheden zijn. Er is natuurlijk ook genoeg te beleven tijdens een alleenstaanden vakantie naar Montenegro. Zo kun je een bezoek brengen aan Meer van Skadar. Dit is het grootste meer van de Balkan en heeft een enorme vispopulatie en een scala een vogelsoorten. Ook een bezoek aan Herceg Novi mag natuurlijk niet ontbreken. In deze gezellige stad vind je parkjes en zonnige pleinen om lekker te rusten. Ook ligt de stad aan de Baai van Kotor, dat wordt beschouwd als een van de mooiste baaien ter wereld.

Samen met de andere vrijgezellen zul je tijdens een vakantie naar Montenegro de allermooiste plekjes ontdekken en de leukste activiteiten ondernemen. Bekijk snel ons aanbod en boek een reis naar dit prachtige land!

Op dit moment zijn er geen alleenstaanden reizen naar Montenegro gevonden

Kijk voor leuke single reizen eens op singlereizen.nl of voor 1-ouder vakanties op eenoudervakantiegids.nl.