Alleenstaanden vakanties Costa Rica

Klaar voor een unieke reisbestemming? We dagen je uit om mee te gaan naar Costa Rica! 

Costa Rica is de ideale vakantie voor de natuurliefhebbers die echt álles willen zien. Je kunt hier wandelen door de jungle, vulkanen beklimmen, door nevelwouden trekken en natuurlijk relaxen op de prachtige stranden. Tijdens een rondreis met andere alleenstaanden nemen we je mee langs de ongebaande paden en zullen we alle hoogtepunten aandoen. Geniet bijvoorbeeld van een heerlijke cocktail op het tropische strand bij Samara of bezoek de hotsprings in Rincon de la Vieja na een flinke wandeltocht. Tortuguero is een ongerept gebied dat bekend staat om de vele schildpadden die daar hun eieren leggen, hoe gaaf zou het zijn om dat te kunnen zien! Er is tijdens onze alleenstaandenreizen naast alle activiteiten ook genoeg tijd om heerlijk te ontspannen. Ga lekker op een van de hagelwitte stranden liggen of ga er op uit met de andere singles, het kan allemaal.

Hike, bike en kano met ons mee door Costa Rica!

Singlereis Costa Rica NATUUR & STRAND

Accommodatie Costa Rica SCR ***

Singlereis Costa Rica NATUUR & STRAND

Tijdens deze unieke 15-daagse reis door Costa Rica kom je de meest toffe dingen tegen. Van dolfijnen die langs de boot zwemmen tot een zeldzame hagedis die over het water kan lopen. Ga raften door het oerwoud, ontdek verschillende vulkanen en reservaten. Lees meer.

Costa Rica | San José | San José city
Vanaf
€ 2249,00

Singlereis Costa Rica en Panama 21-DAAGSE RONDREIS

Accommodatie SCO ***

Singlereis Costa Rica en Panama 21-DAAGSE RONDREIS

Met deze mooie rondreis ontdek je de schoonheid Costa Rica en Panama. Ook wel de Tuin van Midden-Amerika genoemd en dat is niet voor niks! Van het oerwoud tot parelwitte zandstranden. Bezoek het beroemde Monteverde Nevelwoud en andere Nationale Parken. Annulering door Corona? Je ontvangt binnen 14 dagen je geld retour. Lees meer.

Costa Rica | San José | San José city
Vanaf
€ 2799,00