Alleenstaanden vakanties Cuba

Tijdens een reis naar Cuba doe je even een stapje terug in de tijd. Het straatbeeld wordt gedomineerd door Cubanen met een sigaar in hun mondhoek, je ziet er historische gebouwen en Amerikaanse oldtimers.

Laat je in de hoofdstad Havana betoveren door de gezellige muziek die je op straat hoort, de pastelkleurige huisjes en de gezellige barretjes. Een bezoek aan Havana is niet compleet als je geen rondje hebt gereden in een van de vele oldtimers! De temperaturen liggen het hele jaar door tussen de 25 en 34 graden. Prima vertoeven dus! In Cuba vind je bijzonder veel kilometers kust en de stranden op het eiland Varadero behoren tot de mooiste stranden ter wereld. Het water is er spierwit en je vindt er prachtige koralen. Hier kun je de mooiste wandelingen maken en het is natuurlijk de ideale locatie om te snorkelen.

Ga eens mee op een rondreis door Cuba en we beloven dat we je al het moois laten zien dat het land te bieden heeft. Alle hotspots komen aan bod en er is ook genoeg tijd om heerlijk te relaxen en te genieten van een welverdiende cocktail of lekker de salsa te dansen met de andere vrijgezellen en Cubanen.

Boek snel een alleenstaanden vakantie naar Cuba!

Singlereis Cuba CULTUUR & STRAND

Accommodaties Cuba ***

Singlereis Cuba CULTUUR & STRAND

Wie wil er nou niet 14 dagen naar het land van de salsa, sigaren en rum? We hebben het natuurlijk over Cuba! Maar dit land heeft zoveel meer te bieden. De Cubanen zijn super vriendelijk en op bijna iedere hoek van de straat wordt er muziek gemaakt. Je vindt er kleurrijke steden, prachtige natuur en witte zandstranden. Lees meer.

Cuba | Ciudad de La Habana | Havana
Vanaf
€ 1699,00

Singlereis Rondreis KLEURRIJK CUBA

Hotel Vedado 500 ***

Singlereis Rondreis KLEURRIJK CUBA

Ga samen met een kleine groep 50Plus singles mee met deze fantastische rondreis door het kleurrijke Cuba en sluit af met drie relaxte dagen in een paradijselijk hotel aan de kust. Geniet van de kleurrijke gebouwen, de prachtige natuur, de muziek en dans op straat en ontdek het Cubaanse gevoel in de Casas Particulares. Lees meer.

Cuba | Ciudad de La Habana | Havana
Vanaf
€ 2575,00