Alleenstaanden vakanties Egypte

Alleenstaanden vakanties Egypte; Egypte is een zonzekere bestemming en een land vol tegenstellingen. Met 85% woestijn heeft het naast de vele prachtige hotels aan de Rode Zee ook een grote culturele rijkdom. Bezoek Cairo, de Spinx, de pyramides en aanschouw de prachtige Nijl of maak een van de vele Nijlcruises over de Nijl. Egypte is ook bijzonder geliefd als duikbestemming en daarom zijn er ook veel duikreizen voor singles naar Egypte. 

De beschikbare alleenstaanden vakanties naar Egypte worden hieronder getoond:

Singlereis Duikvakantie Egypte MARSA SHAGRA

Marsa Shagra Village *

Singlereis Duikvakantie Egypte MARSA SHAGRA

Kun jij al duiken of wil jij je PADI-brevet halen? Ga dan gezellig mee naar het populaire Marsa Shagra in Egypte. Naast het prachtige huis rif, maak je ook kans op een ontmoeting met een Dugong(zeekoe) en het wereldberoemde Eliphinstone rif is in de directe nabijheid. Ga jij mee 5 dagen ongelimiteerd duiken maken? Lees meer.

Egypte | Rode Zee | Marsa Alam
Vanaf
€ 1495,00

Singlereis Egypte CULTUUR & STRAND

Accommodaties Egypte ***

Singlereis Egypte CULTUUR & STRAND

De Egyptische cultuur en geschiedenis is wereldberoemd! Daarom zit een reis naar Egypte natuurlijk bomvol prachtige oudheden. Ontdek de piramides of ga op bezoek bij de graftombes in Luxor. Toch bied Egypte nog veel meer. Zo kun je ook relaxen aan de Rode Zee en met een kameel door de Sina√Į woestijn rijden! Lees meer.

Egypte | Ca√Įro | Ca√Įro
Vanaf
€ 949,00

Singlereis Egypte 14-DAAGSE RONDREIS

Accommodatie SEB **

Singlereis Egypte 14-DAAGSE RONDREIS

Wil je Egypte écht ontdekken? Dat kan tijdens deze 14-daagse rondreis! Samen met een groep gezellige leeftijdsgenoten bezoek je de meest bijzondere plekken van Egypte. Denk bijvoorbeeld aan de Abu Simbel tempel, de schatten van Luxor of de onderwaterwereld van de Rode Zee. Bezoek de piramides en de Sfinx van Gizeh. Lees meer.

Egypte | Ca√Įro | Ca√Įro
Vanaf
€ 1149,00