Alleenstaanden vakanties Cyprus

Een prachtig eiland, een van de meest zonzekere bestemmingen van Europa en nog niet ontdekt door het massatoerisme... We hebben het natuurlijk over Cyprus!

Voor veel singles is Cyprus de ideale vakantiebestemming voor zon, zee en strand. Dankzij het mediterrane klimaat liggen de temperaturen het hele jaar tussen de 25 en 35 graden. Zuid-Cyprus is erg populair en druk bezocht, maar Noord-Cyprus heeft ook zoveel moois te bieden. Dat is dan ook de reden dat we je daar graag mee naar toe willen nemen. Zo brengen we bijvoorbeeld een bezoekje aan Kyrenia, waar je historische kastelen, mooie stranden en veel leuke winkels en marktjes zult tegenkomen. Ook zullen we op 220 meter gaan lunchen in de Bellapais Abdij dat in de 13e eeuw is gebouwd. Prachtige uitzichten gegarandeerd! Ook zullen we gaan mountainbiken door het landschap, maar er blijft natuurlijk ook genoeg tijd over om lekker met je nieuwe vrienden te gaan zonnen of een duik in het water te nemen!

De beschikbare alleenstaanden vakanties naar Cyprus worden hieronder getoond:

Singlereis Cyprus 8-DAAGSE RONDREIS

Accommodatie SCP ***

Singlereis Cyprus 8-DAAGSE RONDREIS

Laat je meenemen naar het eiland van Aphrodite en laat je verrassen door alle hoogtepunten van dit schitterende eiland. Maak bijvoorbeeld kennis met lokale specialiteiten als meze of Commandaria wijn. Lees meer.

Cyprus | Limasol | Limasol city
Vanaf
€ 1499,00