Alleenstaanden vakanties Tsjechische Republiek

Met de feestdagen een alleenstaanden vakantie naar Praag, "De Gouden stad" of de "Stad met de Honderd Torens". Bezoek de romantische binnenstad met autovrije steegjes en binnenpleinen. Ben je fan van kastelen? Dan kun je hier je hart ophalen. Ook natuurliefhebbers komen hier aan hun trekken, wat te denken van het Reuzengebergte met vele wandelroutes.

Singlereis Stedentrip VEELZIJDIG PRAAG

B&B Hotel Prague-City ***

Singlereis Stedentrip VEELZIJDIG PRAAG

Ga mee op stedentrip naar de prachtige hoofdstad van Tsjechië, Praag, ook wel de Gouden Stad genoemd. Ontdek de bonte mix van architectuur, de statige en imposante gebouwen en geniet van de veelzijdige en overheerlijke Tsjechische keuken. Vergeet niet om een lekker lokaal biertje op een gezellig terras te drinken. Lees meer.

Tsjechische Republiek | Praag | Praag city
Vanaf
€ 495,00

Singlereis Actieve vakantie CZECH OUT BOHEEMS ZWITSERLAND

Glamping Decin & Guesthouse **

Singlereis Actieve vakantie CZECH OUT BOHEEMS ZWITSERLAND

Op zoek naar een duurzaam avontuur? Reis mee met de trein naar Boheems Zwitserland in Tsjechië en ontdek het mooiste Tsjechische natuurgebied te voet, per scooter en per mountainbike. Een adrenalinekick krijg je tijdens de Via Ferrata in het gezellige stadje Decin. Ga mee met deze actieve groepsreis in Tsjechië. Lees meer.

Tsjechische Republiek | Boheems Zwitserland | Decin
Vanaf
€ 0,00