Single reizen Indonesië

Indonesië heeft een prachtig landschap van moerasgebieden, tropische regenwouden, vulkanen en savannebossen. Het land heeft enorm veel verschillende eilanden, waar u als single van alles kunt bezichtigen. De bekendste eilanden van Indonesië zijn: Bali, Java, Lombok, Sumatra, Sulawesi en Borneo. 

Elk eiland heeft wel iets bijzonders te bieden. Ga mee naar Bali en Lombok waar u kunt genieten op de bijzonder mooie bounty stranden en af kunt reizen langs de beroemde rijst terrassen. Of ga naar het prachtige cultuur eiland Java en wandel door de beroemde botanische tuinen en bezoek de indrukwekkende tempels. Bent u graag tussen de dieren? Dan zijn de eilanden Sumatra en Borneo iets voor u. Op deze eilanden komt u terecht in een prachtige jungle, waar u samen met andere singles olifanten, orang-oetangs en vele andere dieren zult tegen komen. Wanneer u liever samen met een leuke groep singles op een ontspannen vakantie wilt, dan moet u beslist naar het eiland Sulawesi. Op dit eiland zijn er heerlijke spa’s waar u optimaal kunt relaxen en genieten.

Om niet te vergeten is er in de onderwaterwereld van Indonesië ook genoeg te ontdekken. Denk aan de mooie koraalriffen en de vele verschillende soorten vissen in allerlei kleuren, soorten en maten. Daarnaast is er ook enorm veel variatie in de flora en fauna van dit land. Indonesië heeft dan ook voor elke singlereiziger iets moois te bieden.

Singlereis Indonesië 14 DAGEN BALI: CULTUUR EN STRAND

Accommodatie Indonesië ***

Singlereis Indonesië 14 DAGEN BALI: CULTUUR EN STRAND

Het Indonesische eiland Bali zal je verrassen. Met deze rondreis ervaar je de rijke cultuur in alle facetten: de prachtige natuur, de Balinese keuken, de vriendelijke bevolking, maar ook de witte zandstranden om te snorkelen, te duiken en te surfen. Lees meer.

Indonesië | Bali | Sanur
Vanaf
€ 1489,00

Singlereis Yoga Retreat OP BALI

Hotel Dinara Ubud Bali ****

Singlereis Yoga Retreat OP BALI

Exclusief voor vrouwen biedt dit retraite een perfecte balans tussen yoga, meditatie, workshops, vrije tijd en culturele pracht van Bali. Geniet van de luxe van je eigen privé kamer in schitterende hotels. Deze retraite is niet alleen een vakantie, maar een transformerende reis naar innerlijke groei en balans. Lees meer.

Indonesië | Bali | Ubud
Vanaf
€ 1499,00

Singlereis Indonesië 14-DAAGSE RONDREIS BALI & LOMBOK

Accommodatie SOO ***

Singlereis Indonesië 14-DAAGSE RONDREIS BALI & LOMBOK

In deze bijzondere reis kom je niks te kort wat betreft natuur en cultuur. Beklim bijvoorbeeld de Rinjani vulkaan. Ontmoet de gastvrije bevolking van Bali bij de Tanah Lot tempel en relax aan de witte stranden met azuurblauwe zee. Lees meer.

Indonesië | Bali | Sanur
Vanaf
€ 1589,00

Singlereis Java, Bali & Gili Eilanden 22-DAAGSE RONDREIS

Accommodatie SOJ ***

Singlereis Java, Bali & Gili Eilanden 22-DAAGSE RONDREIS

Maak kennis met de Gordel van de Smaragd tijdens deze rondreis Indonesië. Laat je verrassen door de prachtige landschappen van Java en Bali. Beklim rokende vulkanen. Bezoek eeuwenoude paleizen en tempels. Geniet van de heerlijke Indonesische keuken. Lees meer.

Indonesië | Bali | Ubud
Vanaf
€ 2121,00

Singlereis Indonesië: Soenda eilanden 21-DAAGSE RONDREIS

Accommodatie SSN ***

Singlereis Indonesië: Soenda eilanden 21-DAAGSE RONDREIS

Ontdek de prachtige eilanden Bali, Lombok, Sumbawa, Komodo en Flores tijdens deze 22-daagse rondreis. Je wordt welkom geheten door de vriendelijke bevolking en maakt kennis met lokale stammen. Kijk je ogen uit door de verschillende prachtige landschappen. Spot de Komodovaraan en verken de prachtige onderwaterwereld. Lees meer.

Indonesië | Bali | Ubud
Vanaf
€ 2809,00