Alleenstaanden vakanties Costa Rica

Klaar voor een unieke reisbestemming? We dagen je uit om mee te gaan naar Costa Rica! 

Costa Rica is de ideale vakantie voor de natuurliefhebbers die echt álles willen zien. Je kunt hier wandelen door de jungle, vulkanen beklimmen, door nevelwouden trekken en natuurlijk relaxen op de prachtige stranden. Tijdens een rondreis met andere alleenstaanden nemen we je mee langs de ongebaande paden en zullen we alle hoogtepunten aandoen. Geniet bijvoorbeeld van een heerlijke cocktail op het tropische strand bij Samara of bezoek de hotsprings in Rincon de la Vieja na een flinke wandeltocht. Tortuguero is een ongerept gebied dat bekend staat om de vele schildpadden die daar hun eieren leggen, hoe gaaf zou het zijn om dat te kunnen zien! Er is tijdens onze alleenstaandenreizen naast alle activiteiten ook genoeg tijd om heerlijk te ontspannen. Ga lekker op een van de hagelwitte stranden liggen of ga er op uit met de andere singles, het kan allemaal.

Hike, bike en kano met ons mee door Costa Rica!

Singlereis Costa Rica NATUUR & STRAND

Accommodatie Costa Rica SCR ***

Singlereis Costa Rica NATUUR & STRAND

Tijdens deze unieke 16-daagse reis door Costa Rica kom je de meest toffe dingen tegen. Van dolfijnen die langs de boot zwemmen tot een zeldzame hagedis die over het water kan lopen. Ga raften door het oerwoud, ontdek verschillende vulkanen en reservaten. Lees meer.

Costa Rica | San José | San José city
Vanaf
€ 2349,00

Singlereis Costa Rica & Nicaragua 22-DAAGSE RONDREIS

Accommodatie SCO ***

Singlereis Costa Rica & Nicaragua  22-DAAGSE RONDREIS

Met deze mooie rondreis ontdek je de schoonheid van Costa Rica en Nicaragua. Costa Rica wordt ook wel de Tuin van Midden-Amerika genoemd en dat is niet voor niks! Van het oerwoud tot het strand tot aan de Masaya en de Maderas. Het fotogenieke Nicaragua vormt een mooie toevoeging aan deze reis. Lees meer.

Costa Rica | San José | San José city
Vanaf
€ 3069,00