Alleenstaanden vakanties Bulgarije

Ontdek Bulgarije tijdens een alleenstaanden vakantie! Het land ligt in de Balkan en biedt van alles wat: een bruisend nachtleven, heerlijke stranden, prachtige natuur en een hoop cultuur!

Over het algemeen is Bulgarije een stuk goedkoper dan andere Europese landen. Dit feit in combinatie met de zon en het nachtleven, maakt dat het land een topbestemming is voor bijvoorbeeld jongerenreizen. Sunny Beach is een van de populairste partybestemmingen aan de Bulgaarse kust. Ga gezellig mee op een jeepsafari of ga samen met de andere alleengaanden een dagje watersporten; je kunt op een banaan springen of kies voor parasailing. Het is allemaal mogelijk!

De beschikbare alleenstaanden vakanties naar Bulgarije worden hieronder getoond:

Singlereis Bulgarije 10-DAAGSE RONDREIS

Accommodatie SBU ***

Singlereis Bulgarije 10-DAAGSE RONDREIS

Ontdek authentiek Bulgarije! Bulgarije is een unieke bestemming met oude tradities en prachtige natuurlijke landschappen. Bezoek pittoreske dorpjes en leer het lokale leven kennen. Verblijf in duurzame guesthouses tussen de lokale bevolking. Lees meer.

Bulgarije | Sofiadal | Sofia
Vanaf
€ 1774,00

Singlereis Stedentrip SOFIA IN BULGARIJE

Hotel Zoo Sofia ****

Singlereis Stedentrip SOFIA IN BULGARIJE

Ga mee op deze actieve stedentrip en ontdek een van de mooiste steden van de Balkan: Sofia! Het is een leuke afwisselende reis waarbij we stevig moeten peddelen, genieten op grote hoogte en een stuk wijzer thuis komen. Natuurlijk mag het opsnuiven van cultuur niet ontbreken. Wandel of fiets door deze authentieke stad. Lees meer.

Bulgarije | Sofiadal | Sofia
Vanaf
€ 0,00