Alleenstaanden vakanties voor 60+

Als u toe bent aan een welverdiende vakantie en er liever niet alleen op uit gaat, bekijk dan ons aanbod met reizen speciaal voor 60Plussers.

Tijdens deze reizen bent u in het gezelschap van andere alleengaanden in dezelfde leeftijdscategorie. Op deze manier heeft u altijd aanspraak en kunt u in een snelle tijd een hoop nieuwe vrienden maken. De sfeer op onze reizen is ongedwongen waardoor u snel op uw gemakt zult zijn. De reisleider heeft hier ook een rol in, hij of zij zal elke dag voor u klaar staan en er gegarandeerd een bijzondere vakantie van maken die u nooit meer zult vergeten!

In ons aanbod aan 60+ reizen vindt u onder andere yogareizen om lekker te ontspannen en wandelcruises door de allermooiste gebieden. Ook is het natuurlijk mogelijk om op een actievere singlereis te gaan of naar een verre bestemming.

Twijfelt u niet langer en bekijk hieronder de mooiste reizen:

Singlereis Genieten van wintersport IN PINZOLO

Hotel Bellavista ***

Singlereis Genieten van wintersport IN PINZOLO

Heerlijk skiën in de mooie Italiaanse Dolomieten. Je verblijft in een gastvrij 3-sterren hotel gelegen in het pittoreske dorpje Pinzolo, vlakbij een van de grootste skigebieden van Italië. Verblijf in een single kamer en geniet van een gezellige wintersport samen met een leuke groep singles. Lees meer.

Italië | Trentino | Pinzolo
Vanaf
€ 639,00