Alleenstaanden vakanties Slovenie

Slovenië is misschien niet het eerste land waar je aan denkt voor een single reis, maar toch heeft het land van alles te bieden! Je kunt hier namelijk terecht om heerlijk te te ontspannen, maar je kunt er ook een actieve vakantie beleven.

Het land ligt ten zuiden van de Alpen en wordt omringd door Oostenrijk, Italie, Kroatie, Hongarije en de Adriatische Zee! In de zomer kan het wel 30 graden worden en in de winter ligt er vrijwel altijd sneeuw. Dit betekent dat Slovenie dus een plek is waar je lekker kunt zonnen, maar ook je skipak voor uit de kast kan trekken. Deze veelzijdige bestemming leent zich perfect voor een bijzondere alleenstaandenreis dankzij haar prachtige natuur. Zo kun je bijvoorbeeld een bezoek brengen aan de Vintgar kloof. Hier kun je 1,6 kilometer wandelen langs een wilde en helderblauwe rivier. Terwijl je samen met de andere singles tussen de mooie wanden over de bruggetjes wandelt, zul je zeker weten onder de indruk zijn! 

Natuurlijk moet je tijdens een vakantie in Slovenie ook de hoofdstad bezoeken. Je vindt hier gebouwen uit allerlei verschillende tijdperken. Denk bijvoorbeeld aan gebouwen uit de Renaissance, het classisisme, maar ook genoeg panden uit deze eeuw. In de hoofdstad kun je samen met de andere vrijgezellen heerlijk slenteren en genieten op een terrasje op de centrale markt. Als jullie na een gezellige dag ook nog zin hebben om te feesten, moet dat hier zeker lukken. In Ljubljana vind je veel barretjes en discotheken waar de voetjes van de vloer kunnen.

Word je al nieuwsgierig? Bekijk hieronder dan snel het aanbod aan alleenstaanden vakanties naar Slovenie:

Singlereis Rondreis SLOVENI√č

1A Adventure Hostel ***

Singlereis Rondreis  SLOVENI√č

Tijdens deze 8-daagse rondreis zoeken we het avontuur op in de Sloveense Alpen. We maken kennis met de kristalheldere rivier de Soca en een citytrip naar de gezellige hoofdstad Ljubljana mag ook zeker niet ontbreken. Raften, SUPPen, hiken en nog meer. Lees meer.

Sloveni√ę | Sloveense Alpen | Bled
Vanaf
€ 1049,00