Alleenstaanden vakanties Malta

Malta, officieel de Republiek Malta, is een kleine Zuid-Europese staat gelegen in de Middellandse Zee en die bestaat uit de eilanden Malta, Gozo, Comino, Manoel Island en de kleine onbewoonde eilanden Cominotto, Filfla, Fungus Rock en de Saint Paul's Islands.

Malta heeft een zeer lange geschiedenis. Op de eilanden Malta en Gozo staan prehistorische bouwwerken zoals de megalithische Tempels van Tarxien, gebouwd tussen 3500 en 2500 v.Chr., de tempels van Ħaġar Qim en Mnajdra en de op het eiland Gozo gelegen tempel van Ġgantija. Deze bouwwerken zijn ouder dan de piramiden in Egypte, en ook ouder dan Stonehenge.

Malta was een Britse kolonie tot de onafhankelijkheid binnen het Britse gemenebest op 21 september 1964. Tot 1974 was de Britse vorstin het staatshoofd; daarna werd het land een republiek. Malta is op 1 mei 2004 toegetreden tot de Europese Unie en op 1 januari 2008 is de euro ingevoerd als betaalmiddel.

De beschikbare alleenstaanden vakanties naar Malta worden hieronder getoond:

Singlereis Duikvakantie Malta GOZO

Atlantis Lodge ***

Singlereis Duikvakantie Malta GOZO

Steile wanden, grotten, riffen, baaien en adembenemende boot- en vliegtuigwrakken, dit alles kom je tegen in de onderwaterwereld van Gozo. Dit is een klein eilandje in de Middellandse Zee, vlakbij Malta. Het is hier een waar onderwaterparadijs, met soms meer dan 50 meter helder zicht. Je kunt hier ook leren duiken. Lees meer.

Malta | Gozo | Marsalforn
Vanaf
€ 1195,00