Alleenstaanden vakanties Armenie

Laat je met open armen ontvangen door de gastvriendelijke bevolking van Armenie. Dit land in de zuidelijke Kaukasus zit bomvol historie en cultuur.

Het is duidelijk te zien dat dit de oudste christelijke staat ter wereld is. Armenie staat namelijk helemaal vol met eeuwenoude kerken en kloosters op ruige bergtoppen. Ga met ons mee op een single reis, dan nemen we je onder andere mee naar het Tatev klooster. Dit eeuwenoude en spectaculaire klooster is te bereiken met de langste kabelbaan ter wereld. Ook kun je tijdens een alleenstaande vakantie in Armenie de berg Ararat aanschouwen. De Armenen beschouwen deze berg als heilig, omdat de Ark van Noach hier zou liggen.

In de zomer ligt de temperatuur hier tussen de 22 en 37 graden en dankzij de droge lucht voelt de temperatuur aangenaam aan. Dit is het ideale klimaat voor een zonvakantie! Ook kun je met deze temperaturen goed wandelen en dat is maar goed ook! De natuur in Armenie is adembenemend en dat is onder andere te danken aan het vele reliëf en de riviertjes die door de bergen stromen.

We kunnen je nog zoveel meer vertellen over Armenië maar eigenlijk willen we je het zelf laten beleven. Bekijk dus snel onze reizen voor alleengaanden naar Armenie!

Op dit moment zijn er geen alleenstaanden reizen naar Armenie gevonden

Kijk voor leuke single reizen eens op singlereizen.nl of voor 1-ouder vakanties op eenoudervakantiegids.nl.